Termeni si conditii

Va rugam sa cititi cu atentie conditiile noastre comerciale inainte de a face o comanda .

Folosirea website-ului katinka.ro si plasarea de comenzi prin telefon, prin fax sau on-line reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste conditiile mai jos mentionate. Aceste conditii se vor aplica pentru orice persoana fizica sau juridica, denumite in continuare cumparator.

katinka.ro cu website-ul www. katinka.ro :

este reprezentata exclusiv pe teritoriul Romaniei de S.C. INSTANT BLINK S.R.L. cu sediul social Bucuresti, sector 6 CUI RO36657118, Nr.Inreg.Reg. Com. J40/13831/2016 si va fi denumita in continuare furnizor.

Inainte de a face o comanda, daca aveti orice nelamurire, va rugam sa contactati serviciul Relatii Clienti la adresa office@katinka.ro

 

INFORMATII GENERALE DESPRE PRODUSELE katinka.ro

Furnizorul depune toate eforturile pentru a va prezenta cat mai fidel culorile produselor prezentate pe website . Va atragem atentia asupra faptului ca nuanta culorii pe care o vizualizati dumneavoastra depinde de specificatiile tehnice ale monitorului utilizat sau ale produselor si echipamentelor folosite la tipar. Ca atare furnizorul nu poate fi tras la raspundere in niciun fel pentru eventualele diferente de culoare, intre cea de pe monitorul sau catalogul dumneavoastra si cea a produsului in sine.

De asemenea, echipa katinka.ro® face tot posibilul ca detaliile referitoare la descrieri, preturi, fotografii, masuri,dimensiuni sau durata livrarii, aferente produselor comercializate, sa fie cat mai precise. 

TERMEN DE LIVRARE

Prin LIVRARE se intelege intervalul dintre momentul finalizarii( pregatirii) comenzii si pana la ajungerea la adresa sediului Dumneavoastra. Este important pentru noi sa stiti ca procesarea comenzilor se face in ordinea receptionarii lor. Confirmarea unei comenzi lansate cu succes o aveti prin trimiterea unui email generat automat la adresa cu care sunteti inscris in baza noastra de date, in care puteti vizualiza intreaga comanda. Daca nu ati primit acest mesaj, va rugam sa ne contactati.

Termenul de livrare este de aproximativ 2-4 zile lucratoare calculate de la data preluarii si acceptarii comenzii dumneavoastra. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa echipei katinka.ro( conditii meteo extrem de nefavorabile, drumuri blocate, calamitati naturale, greve ale firmelor de transport, etc.)

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil la DEPOZITUL katinka.ro®. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla in stoc, veti fi instiintat(a) in acest sens. Katinka.ro nu poate fi facut responsabil in cazul in care produsele comandate sunt livrate cu intarziere.

PRETURI

Preturile comunicate pe site includ TVA si sunt valabile pana la noi modificari de pret. In cazuri exceptionale, katinka.ro isi rezerva dreptul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate fara instiintare prealabila.

TRANSPORT

Costul transportului va fi suportat integral de cumparator. De asemenea, cumparatorul va suporta toate costurile aditionale de transport (fiecare km efectuat in cazul expeditiilor in afara retelei firmei de curierat). Aceste tarife pot fi modificate fara preaviz si anunt prealabil in functie de modificarile de pret realizate de firmele de transport.

PLATA

Puteti alege dintre urmatoarele variante de plata a contravalorii comenzii dumneavoastra:

1. Plata in avans, prin

a. Ordin de plata

b. Virament bancar

2. Plata la livrare, ramburs prin numerar. Avand in vedere prevederile legislatiei din Romania , platile efectuate de persoanele juridice cu o valoare mai mare de 5000 RON se pot face doar prin ordin de plata sau card bancar.

Furnizorul isi rezerva dreptul de a anula orice comanda care prezinta caracter fraudulos.

RETURNAREA MARFII

Conform art. 4 din legea 130/2000 "consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produsului". Clientul are dreptul de a returna oricare dintre produsele comandate in termen de maxim 14 zile lucratoare de la receptia lor. Cumparatorul este obligat sa achite integral costul returnarii produselor. Contravalorea marfii returnate( nu si costul aferent transportului initial) va fi platita clientului in termen de maxim 14 zile de la returnarea produsulu, fie prin transfer bancar in contul clientului, in cazul in care un asemenea cont este specificat.

ATENTIE!

Produsul trebuie sa aiba toate etichetele originale, sa nu fi fost folosit/ purtat, sa nu fie deteriorat si sa fie trimis in ambalajul original cu care a fost primit la livrare! Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de returnare. Nu primim coletele a caror plata de transport nu a fost efectuata de catre expeditor! Nu primim colete cu ramburs! De asemenea, daca se vor comanda alte produse de contravaloarea returului, clientul va suporta costurile de transport ale acestora.

Inainte de a returna un produs, va rugam sa contactati serviciul Relatii Clienti la adresa office@katinka.ro, sa anuntati ca vreti sa returnati produsul si ca urmeaza sa primim un colet de la Dumneavostra.

 

CONTINUT SITE, DREPT DE PROPRIETATE, RESTRICTII DE UTILIZARE


Informatiile continute in acest site, precum: imagini, grafica, schite, poze, clipuri video, texte si alte materiale care apar postate, sunt drepturi de autor, marci comerciale sau proprietate intelectuala detinuta, controlata sau licentiata (la toate impreuna ne referim generic cu notiunea de Continut) detinute de katinka.ro, de societatea baza (S.C. INSTANT BLINK S.R.L.). Numele si logo-ul katinka.ro sunt marci comerciale inregistrate ale S.C. INSTANT BLINK S.R.L.
Se pot afisa, copia, distribui, descarca si imprima pe hartie fragmente din acest site, in urmatoarele conditii:

(1) plasarea unei comenzi la katinka.ro®
(2) folosind acest site ca o resursa de cumparaturi, sub conditia ca nu se modifica site-ul si nu sunt instrainate datele incluse in continut.

Exceptand plasarile de comenzi, nicio parte a continutului nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, republicat, descarcat, afisat, postat electronic sau mecanic, transmis, inregistrat ori fotocopiat, fara acordul prealabil in scris al furnizorului sau a detinatorului de copyright in drept.
A se lua nota de faptul ca permisiunile acordate de site se incheie automat in cazul care incalcati unul dintre aceste termene sau conditii. Orice alta utilizare a continutului de pe acest site, inclusiv reproducerea in alte scopuri decat dupa cum s-a specificat mai sus, inclusiv reproducerea, modificarea, distribuirea, republicarea pot viola legile dreptului de autor sau marca comerciala, si, fara acordul prealabil in scris al furnizorului, sunt strict interzise.

PROMOTII SI CONCURSURI

Noi ne stabilim singuri regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila (dar vom publica mesajul pe site incat sa puteti lua la cunostinta acest lucru).

PROTECTIA DATELEOR PERSONALE.

In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra necesita datele personale doar in vederea expedierii marfurilor si materialului informational catre clientii sai.

Prin comenzile pe care le realizati consultand ofertele noastre va dati acordul expres si neechivoc ca datele Dumneavostra. personale sa fie prelucrate de catre katinka.ro,si anume INSTANT BLINK S.R.L. va prelucra, publica si utiliza datele personale, fara alte obligatii sau plati fata de Dumneavostra doar pentru actiuni de marketing direct (trimiterea de mesaje publicitare si de marketing prin telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare din partea noastra si a partenerilor nostri contractuali).

Katinka.ro garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001, art. 12-18 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, in calitate de persoana vizata: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei.

DISCLAIMER PRIVITOR LA GARANTIE


Katinka.ro furnizeaza acest site si continutul sau in baza informatiilor vizualizate, nesustinand prezentari sau garantii de niciun fel. Katinka.ro considera informatiile de pe acest site conforme, corecte si actuale, insa acestea pot contine inadvertente. Informatiile despre preturi si produse pot fi schimbate oricand de catre katinka.ro, fara o notificare prealabila. Fotografiile au caracter informativ si nu constituie obligatie contractuala.


Garantia produselor : Garantia este de 30 (treizeci) zile de la data achizitiei, in conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008.

Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea noastra. Solutionarea garantiei se face in maxim 30 zile calendaristice.
DISCLAIMER PRIVITOR LA OBLIGATII


Katinka.ro nu este raspunzator pentru prejudiciile generate de conexiunea internet in utilizarea, copierea sau afisarea continutului site-ului, declinandu-si, de asemenea, raspunderea pentru orice dezavantaje care pot surveni din cauza unor erori de software sau alte defectiuni tehnice aparute la server. In efortul sau de a le oferi clientilor informatii actuale, Katinka.ro va realiza periodic modificari in continutul site-ului, schimbarile referindu-se la informatii despre produse (descrieri, poze, preturi etc). Promotiile de pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.

PUBLICITATE SI LEGATURI CU ALTE SITE-URI

Sunteti de acord cu urmatoarele : operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele ce rezulta din dar nu se limiteaza la, achizitii, participari la concursuri, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/tranzactie/colaborare/etc. care pot aparea intre dumneavoastra si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru.

Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

FURNIZAREA DE INFORMATII


Prin postarea de comentarii, feedback sau alte informatii de inscriere pe acest site, sunteti de acord ca orice materiale sau idei pe care le transmiteti prin intermediul acestuia sa ramana in posesia S.C.INSTANT BLINK S.R.L., care opereaza site-ul katinka.ro
In plus, sunteti de acord sa nu instrainati informatii obtinute de pe site. De asemenea, orice postari de materiale ilegale, amenintatoare, calomniatoare, defaimatoare sau pornografice sunt responsabilitatea exclusiva a celor care le-au generat.


TERMENI SI CONDITII REVIZII


Katinka.ro poate revizui acesti Termeni si Conditii fara informare si anuntare prealabila. Prin folosirea acestui site sunteti de acord sa respectati aceste revizuiri si, prin urmare, este recomandat sa vizitati periodic aceasta pagina pentru a lua la cunostiinta Termenii de utilizare la care va supuneti.

LITIGII

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre furnizor si cumparatori se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti de pe raza municipiului Ilfov.


Date de contact
Va rugam sa ne contactati serviciul Relatii Clienti:
e-mail:  office@katinka.ro
telefon 0729.271.960 in intervalul de program Luni – Vineri: 10.00 – 18.00